top of page

Стартира Creative Business Cup България!

Набирането на кандидатури стартира на 15 януари.




 


CreaTech Bulgaria и Бизнес иновационен център ИНОБРИДЖ обявяват старта на националното състезание CREATIVE BUSINESS CUP BULGARIA 2024. Стартъпи от креативните индустрии от цялата страна са поканени да се включат в надпреварата за възможността да представят България на световните финали на CREATIVE BUSINESS CUP 2024 в Копенхаген, Дания.  


Creative Business Cup е най-голямото международно състезание за иновативни и креативни стартиращи фирми, в което вземат участие представители на над 80 държави от цял свят. Всяка година в Копенхаген победителите в националните издания на Creative Business Cup имат уникалната възможност да се представят на международната сцена и да се състезават за множество награди, но и за признание на пазара и финансиране от чуждестранни инвеститори.


Това е и страхотна възможност да развиете и разширите бизнеса си чрез повишаване на уменията, създаване на глобални връзки и работа в мрежа с брилянтни иноватори, инвеститори и бизнес ангели от цял ​​свят. Станете част от общност, която фокусира цялото си внимание върху насърчаването на иновациите и творческите бизнес усилия.

 

Области, под шапката на „креативни индустрии“ са: реклама, архитектура, занаятчийство, дизайн, технологии за преживявания, мода, кино, телевизия и фотография, гастрономия, развлекателни дейности, музика, сценични изкуства, издателска дейност, радио и телевизия, софтуер – компютърни игри и електроника, 3D принтиране, играчки и игри.



Крайният срок за кандидатстване е 23.02.2024 г.

Пълните условия за кандидатстване ще откриете тук.

 

 

 

 

bottom of page